keradu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Na razie jestem jedynie pracownikiem sklepu modelarskiego, który się dość mocno rozwija. Chciałbym zdobyć trochę wiedzy na tema modeli RC (elektryków i spalinowych), gdyż wchodzą one do naszej oferty, dlatego trzeba się trochę doszkolić. Zaczyna mnie to jednak interesować i być może niedługo stanę się też modelarzem praktykującym. Dlatego z pewnością będę chciał trochę korzystać z Waszych doświadczeń. Na początek może ktoś wskaże mi, gdzie mogę dowiedzieć się czegoś konkretnego o doborze serw, regulatorów, silników do modeli (czym się kierować, jakie są zasady). Pozdrawiam! keradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keradu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zapomniałem trochę się przedstawić. Mam na imię Darek, w tym roku skończyłem 30 lat i mieszkam w Tylawie koło Dukli na podkarpaciu. Pozdrawiam! keradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.