Artur z kołobrzegu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Czy ten regulator można programować ? jaką kartą ? latałem na kanach a regiel jest ustawiony na lipole bo jakoś tak wcześnie mi silnik odcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Z tego co wiem to mozna ale nie wszystkie modele. Pierwsze regulatory ze stajni GWS nie miały możliwości programowania. Do programowania służy specialna karta programująca GWS'a koszt około 35 PLN. Jak potrzebujesz na stel zmienić na KAN'y to zawsze w wolnej chwili mozesz podesłać regelek to sie go przeprogramuje Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 hmm kurcze teraz niepamietam co Ci wysałem ale chyba ten regler obsłguje tylko lipo zrób sprawdz która to wersja gws15 czy gws15a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 to wersja GWS 15 A Czy to model który można programować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Hmm ze strony gws wynika ze obsługuje tylko li-pole ale instrukcja jest dość enigmatyczna musiałby się wypowiedzieć jakis posiadacz regulatora gws ja sam dostale go jako zwrot z reklamacji i uzywałem go tylko 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.