jedrekxxd Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam Wszystkich forumowiczów Mam na imię Jędrek, mam 14 lat i pochodzę z Niszczeiwc (okolice Inowrocławia kuj-pom). Forum odwiedzam już od kilku tygodni, lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.Modelarstwo zawsze mnie interesowało, zaczynałem od chinczoli z tesco lub innych takich. Obecnie sam próbuje robić modele rc. Mam nadzieję że będę mógł liczyć na cenne rady od bardziej doświadczonych modelarzy Pozdrawiam Jedrekxxd:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witaj ...i poczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 dzięki już wiem o co chodzi. nie doczytałem dokładnie :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.