szprytny33 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam, Mam na imię Piotrek, mieszkam w okolicach Puław na malej wsi. Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z modelami RC. Na razie jestem kompletnym amatorem, dzięki temu forum chciałbym dowiedzieć się więcej o modelach RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj na forum. My też jesteśmy amatorami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btg Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witamy, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_Zagrajek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam latam modelami od roku i bardzo spodobał mi sie model FW190A z modeli ESA i chciałbym zadać pytanie osobie i nie moge pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.