Kwasiu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Amortyzatory to chyba tylko dla ozdoby chyba, ze dorabiasz wahacze, półosie itp. itd. gra nie warta świeczki, podwozie 1:18 można kupić za 100zł z silnikiem, regulatorem, serwem i 2 pakietami. Wystarczy własny odbiornik i można śmigać a będziesz miał coś co jeździ a nie się toczy, można nawet w zawodach wystartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 gdzie za tyle kupie podwozie całe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 np carson mr. fu nawet za 80zł już widziałem na allegro używki z tym ze części do tego ma tylko jeden sklep ale z cena to minimalnie z 200-300 zł za jakiś klasowy sprzęt a nie zabawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 za 100 to bym kupił nie zabawe ;] nie musi być jakaś kozacka o tak by sobie polatać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja mam : RC18B FT przerobiony na brushlessa który ma 7800kv można używac pakiety 3s ale jeszcze nie próbowałem 2s wystarcza w zupełności cechuje go ogromny nadmiar mocy potrafi zrobić wheele i ogólnie ciężko wykorzystać moc w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jak kupiłem ostatnio rc18t za 120zł, wszystko oprócz odbiornika i aparatury było w komplecie, jak się troszkę poszuka to można fajne rzeczy upolować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja poszukuję jakiegoś podwozia Tamiya tt-01, z tego co patrzyłem to za stówkę z kołami można wyrwać. Oczywiście bez elektroniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja mam : Opony nie są odwrotnie założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Oferty sprzedaży zamieszczamy w giełdzie. Łukasz usuń ten post powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek84 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jak powiedziałem tak zrobiłem pewnego razu siedząc na parapecie z kolegą ,gadaliśmy co by tu można zbudować ,jako pierwsza myśl nasuneła się by wykorzystać moje podwozie (takie samo jak to twoje), następnego dnia ja i kumpel wzieliśmy się do pracy,niestety to nie było takie łatwe ponieważ części wzieliśmy od zepsutego autka które było cztery razy większe od naszego wynalazku .Po ukończeniu pracy jakiś 3 godzinach nasze monstrun wyglądało nietypowo ale co dziwot jeździło i to na zawieszeniu^^ wrzucam fotkiJeździ tak szybko że trudno nad nim zapanować o i te tasiemki to dlatego są że jeszcze nie przykleiliśmy niektórych elementów bądź jeszcze schną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.