RobAir.pl Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Od pięćdziesięciu lat mieszkam w Mińsku Mazowiecki. Przez ten czas prawie codziennie ogladałem na niebie "nasze MIGi". Jak tu nie lubić samolotów. W 2006 zacząłem (strasznie późno) latać "latającym skrzydłem" własnej "produkcji" i tak się zaczeło. Teraz zima... latam na sali gimnastycznej, trzeba sobie jakoś radzić ... W takim wieku ogromnych postępów się już nie robi, ale zawsze coś do przodu ! pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witaj na forum :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.