lukaszn1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, jestem Łukasz, mam 16 lat i mieszkam w Mazowieckim ok. 100 km od warszawy - na wsi. Jeśli chodzi o modelarstwo to jestem kompletnie zielony. Chcę sobie kupić pierwszy model i nie wiem co kupić, to w sumie główny powód dla którego się zarejestrowałem Moje hobby to motoryzacja, (motory i motorowery), mam simosna, rozbieram mu silnik na części i składam i tak w kółko (ale pewnie to was nie interesuje). To w sumie tyle o mnie. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 W sumie to już nie jesteś zielony, jesteś zielono czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 rozbieram mu silnik na części i składam i tak w kółko (ale pewnie to was nie interesuje)Mamy tu takich - z tym, ze najpierw skladaja po czym kret im rozklada Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 I ja witam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.