karni_11 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, Paweł jestem Jeśli chodzi o modelarstwo jestem początkujący. Ostatnio pojawił się u mnie depronowy Telemaster... Więc moja obecność na forum jest oczywista Od dziecka interesuję się lotnictwem, nadal sklejam plastikowe modele. Pozderko dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cześć. Zmień awatar 6. Każdy użytkownik forum może posiadać awatar w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem) . Każda inna forma graficzna awatara jest niedopuszczalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karni_11 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Spoko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.