keny Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam, mam na imię Jarek, aktualnie mieszkam (i latam) w Paprotni (okolicę Teresina, Sochaczewa). Latam od czerwca b.r, głównie ASW28 Pelikana. Udało mi się również doszczętnie rozbić moją pierwszą spalinkę (exell 2000) :twisted:, nadzieję, że waszą pomocą uda się oblatać kolejną (tym razem Canary). Pozdrawiam J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witamy na forum :!: A Excellem to się nie przejmuj To nie ostatni rozbity model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ha!! Teresin :shock: mój Hangar ma główną siedzibę w Bożej Woli ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.