Skocz do zawartości

Witam

vwt40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Paweł , zacząłem się nie dawno interesować modelarstwem lotniczym i w związku z tym zainteresowaniem zaczęły się pojawiać nowe problemy które mam nadzieję rozwiązać na tym forum.

I to jest powód dla którego się tu zarejestrowałem.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum - Paweł....vwt40 :jupi:

Opublikowano

Mam nadzieję że teraz wykonałem wszystko dobrze , za powstałe błędy wynikające z mojej niewiedzy .... PRZEPRASZAM !!! ....

I czy jest coś jeszcze co muszę zrobić aby brać udział na innych forach niż powitalnia ??? :(:(:(:(

Opublikowano

"Forum dla nowo przybyłych. Jak nakazuje kultura i dobre wychowanie, kiedy się przychodzi, należy się przywitać. Dołączyłeś do nas? Napisz kilka słów o sobie. Nie zapomnij zapoznać sie z regulaminem naszego forum. Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Jeżeli powitanie będzie zgodne z regulaminem dostaniesz dostęp do całego forum."

Info ze str. głównej :]

Witaj :)

P.S:

Z regulaminu forum:

"Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Aby uzyskać pełny dostęp do forum należy odwiedzić powitalnie i przywitać się. Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h."

Opublikowano

czytałem ale nie bardzo się orientuję gdzie można potwierdzić że akceptuję zasady

vwt40,

Szczerze mówiąc nigdzie. O zapoznaniu się regulaminem świadczy poprawne wypełnienie profilu, no nie dokońca ale wiadomo z kim mamy do czynienia.

Witam na forum, dodaję już do grupy Użytkownicy miłego współtworzenia forum.

Malker, Aleś bracie pojechał.... :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.