vwt40 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam Mam na imię Paweł , zacząłem się nie dawno interesować modelarstwem lotniczym i w związku z tym zainteresowaniem zaczęły się pojawiać nowe problemy które mam nadzieję rozwiązać na tym forum. I to jest powód dla którego się tu zarejestrowałem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum - Paweł....vwt40 :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwt40 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam nadzieję że teraz wykonałem wszystko dobrze , za powstałe błędy wynikające z mojej niewiedzy .... PRZEPRASZAM !!! .... I czy jest coś jeszcze co muszę zrobić aby brać udział na innych forach niż powitalnia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witamy na forum jeszcze tylko jedna uwaga , nie pisz post pod postem tylko używaj opcji "edytuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwt40 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 co mogę zrobić aby dostać dostęp do innych kategorii tego forum ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwt40 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 czytałem ale nie bardzo się orientuję gdzie można potwierdzić że akceptuję zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 "Forum dla nowo przybyłych. Jak nakazuje kultura i dobre wychowanie, kiedy się przychodzi, należy się przywitać. Dołączyłeś do nas? Napisz kilka słów o sobie. Nie zapomnij zapoznać sie z regulaminem naszego forum. Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Jeżeli powitanie będzie zgodne z regulaminem dostaniesz dostęp do całego forum." Info ze str. głównej :] Witaj P.S: Z regulaminu forum: "Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Aby uzyskać pełny dostęp do forum należy odwiedzić powitalnie i przywitać się. Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 czytałem ale nie bardzo się orientuję gdzie można potwierdzić że akceptuję zasady vwt40, Szczerze mówiąc nigdzie. O zapoznaniu się regulaminem świadczy poprawne wypełnienie profilu, no nie dokońca ale wiadomo z kim mamy do czynienia. Witam na forum, dodaję już do grupy Użytkownicy miłego współtworzenia forum. Malker, Aleś bracie pojechał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Malker, Aleś bracie pojechał.... Zmieniam się na lepsze... dobrze, ze sie na lepsze zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.