Skocz do zawartości

witam! proszę o pomoc!!

lotnik0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytat z regulaminu: Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Aby uzyskać pełny dostęp do forum należy odwiedzić powitalnie i przywitać się. Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h.

:wink:

Witam nowego kolegę.

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego jak chce dodac nowy temat to wyskuje mi cos tkiego "tylko dla uzytkowników z uprawnieniami dostepu". co musze zrobic??

Cytat z regulaminu: Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Aby uzyskać pełny dostęp do forum należy odwiedzić powitalnie i przywitać się. Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h.

:wink:

I przede wszystkim skorzystaj z pomocy Mozilli. Bez tego długiej kariery Ci nie wróżę 8) ...
Gość Anonymous
Opublikowano

Dobra, wyczyściłem ten temat - i podsumuję go:

Kilka rad dla Ciebie lotnik0. Jeśli chcesz uczestniczyć w życiu forum i móc pisać posty/zakładać tematy:

1) musisz pisać zgodnie z zasadami języka polskiego, czyli ortografia (od tego jest słownik w Operze i Mozilli), interpunkcja (wystarczą , . ? ),

2) musisz przeczytać regulamin,

3) przywitać się z użytkownikami jak należy.

Jeśli spełnisz te zasady, dostaniesz pełne prawo dostępu do forum.

4) Zapomniałem dodać, zwracaj też uwagę jak nazywasz tematy.

Pozdrawiam!

Szymon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.