marcin bydgoszc Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam wszystkich mam na imię Marcin pochodzę z Bydgoszczy lat mam 16.Chciałbym zająć się modelarstwem RC ale jestem kompletnie zielony w tym a dokładniej składać jakieś samoloty podoba mi się Pimpek nie wiem czy dobrze napisałem nazwę no to wiec na tyle o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witaj na forum :!: Na przyszłość w swoich postach używaj przecinków i innych znaków interpunkcyjnych - czyta się dużo łatwiej, a i nikt się do Ciebie nie przyczepi. A jeśli chodzi o tego Pimpka, to ja nigdy o tym nie słyszałem Być może chodzi Ci o takiego żółtego górnopłata, ale jego nazwa to Piper CUB, pieszczotliwie nazywany Piperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin bydgoszc Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ok to postaram się stawiać znaki interpunkcyjne ,i właśnie o ten model mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ok to postaram się stawiać znaki interpunkcyjne ,i właśnie o ten model mi chodziło No, jak powiedział tak zrobił.... Ech :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.