Janusz Joe Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Nazywam się Janusz, jestem z Krakowa i w nim mieszkam. Chodzę na modelarnie do domu kultury przy Komandosów gdzie instruktorem jest Pan Zbigniew Firlit. Latam od początku tegorocznych wakacji i uczę się latać 3D. Nie przepadam za szybowcami, ale za to uwielbiam katany, extry itp. Jak tylko znajdę kabelek od komórki to wstawię swoje zdjęcie do profilu (może jest w szafie :roll: ) P.S Mam pytanie do Pana Kakabe lub (nie wiem czy Pan to również wycina) do Pana Osy ile w tym momencie kosztuje wycięcie Katany X-Lite 1400? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 :roll: Nie rozumiem co ja mam wspólnego z Kataną X-Lite 1400. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A to bardzo przepraszam. Myślałem, że Pan też wycina Katanki, a poza tym przed Panem leży Katanka (to dwu metrowa tak??) ... :wink: Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a poza tym przed Panem leży Katanka (to dwu metrowa tak??) Brawo!!! Wygrałeś zestaw dziurek do durszlaka :mrgreen: Jeszcze raz przepraszam. Ależ nic się nie stało. Poza tym witam na forum miłego czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ok. Dodałem zdjęcie, przepraszam za jakość, ale nie mam chwilowo aparatu. Z tyłu leży extra 300s którą będę uczyć się latać 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 polecam opcje "edytuj" Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Cześć kolego z modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.