Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam jestem początkującym modelarzem no costam juz probowalem kleic. Aktualnie zajmuje sie elektroniką itp. Modelarstwem zajołem sie 3 lata temu, brało mnie na samolot ;] a tak o osobie to nazwam sie Adrian mam 15 lat i jestem z Lublina Myslę że znajde tu pomoc EDITED BY strejla_u pokolorowałem błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Cześć! Witaj na forum, fajnie że ciągnie Cię do modelarstwa lotniczego RC. Rzuć jednak okiem na swój pierwszy post - jest w nim kupa błędów, które pokolorowałem. Jeśli chcesz uzyskać pomoc na forum, to musisz wyrobić sobie nawyk poprawnego pisania. Zainstaluj słownik do przeglądarki albo wklejaj posta do Worda czy innego edytora przed wysłaniem. Jeśli admin doda Cię do grupy użytkowników, a Ty dalej będziesz pisał niestarannie - uprzedzam lojalnie - któryś moderator na pewno zwróci na to uwagę. Pozdrawiam i życzę poprawy Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Okej. Zrobione jest to co napisałeś trochę mnie nie było bo miałem przeprowadzkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witamy na forum ! Fajnie by było jakbyś wiek miał w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.