miki950 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam. Jestemm Mikołaj i mieszkam w Poznaniu. Modelarstwo interesuje mnie od dzieciństwa i to chyba w kazdym podpunkcie. Posiadam lame v4, Air Combata ESA KAWASAKI KI-61 II i jeszcze autko - hpi lightning 10. Obecnie zajmuje się tworzeniem drugiego combata- Nakajima Ki-84 Hayate. Najbardziej chyba własnie lubie esa z calego modelarstwa- moze dlatego, że rzadko się psuja. Lubię takze widok latajacych po niebie modeli, a nad nimi prawdziwych samolotów- F16. Tak- mieszkam w poblizu krzesin ;pp Na forum dołączyłem, gdyż widze, że mozna zaczerpnac tu dobrych porad. Pozdrawiam!
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witaj na forum! Fajnie że kolejna młoda osoba dołącza w nasze szeregi.
miki950 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Taa. Z tego co widziałem jest pare osob w moim wieku. Hmm. Kiedy bede mógł zakładać własne tematy i odpowiadać? ;p :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tematy będziesz mógł zakładać, jak tylko administrator doda Cie do grupy użytkowników z pełnym dostępem do forum. Szczegółów szukaj w regulaminie - jest o tym informacja
miki950 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 "Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h." ;p juz minely 24 h ;p
Osa Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ajajaj. Jaki niecierpliwy, a w modelarstwie cierpliwość to pożyteczna cnota. Dostajesz pełen dostęp do forum. Miłego czytania i pisania.... Witaj na forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.