sionziom Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Nazywam się Adrian mam 14 lat mieszkam w garwolinie koło warszawy zaczynałem od modeli kartonowych ale teraz robię rc obecnie na warsztacie mam toto 7 i kończe go robić. Modelarstwem zajmowałem się od dzieciństwa razem z tatą , a teraz zakochałem się w samolotach rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Hahahhaha, witamy ponownie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jak uzyskać dostęp do tworzenia tematów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 czytałem ale 24 h minęły a dostępu nie mam i mi o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wysłany: Wczoraj 19:18 Witam wszystkich - nie minęły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pora zakończyć tą rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.