marcin bydgoszc Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam mam takie pytanie. wie ktoś jak poprzestawiać zworki i jak skalibrować aparaturę do RealFlight G3 ??. proszę o szybkom POMOC
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ustaw zworki jak chcesz, odstaw e-sky na polke i podlacz oryginalne "radyjko"
marcin bydgoszc Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Tylko że ten symulator mam od kumpla :/ nie mam oryginalnego radyjka . I dlatego mam ten problem :cry:
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Masz problem bo masz pirata :evil: Kup oryginal - bedzie z radyjkiem.
marcin bydgoszc Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Hmm pirata można to uznać jako kopię zapasową . A wydać kasę na symulator to troszkę nie na moją kieszeń bo nie mam za dużo kasy a to wszystko kosztuje
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ukradne zaraz ferrari sasiadowi - bede mial jako zapasowe jak mi sie moje autko popsuje Przeciez nie wydam - bo to nie na moja kieszen. EDIT Ertman_176: Kłuda na temat i punkt dla kolegi, ot nowa polityka walki z piractwem, polecam stary dobry FMS
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.