razor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Chciałem się przywitać modelarstwem się już kiedyś zajmowałem, ale były to sklejane z plastiku modele, głównie skala 1:72, żaden nie latał teraz mam więcej czasu, więc znów postanowiłem się zająć modelarstwem - tym razem obiektami latającymi - coś co zawsze mi się podobało, ale nigdy tego nie miałem (takie niespełnione marzenie ) korzystając z tego że czasu mam sporo i siedzę głównie w domu (złamana noga). w ten łykend udało mi się coś stworzyć. wymaga jeszcze wyważenia i wytrymowania sterów, niestety śnieg za oknem (a ja na kulach) nie ułatwia sprawy na początek chyba nie będzie łatwy w pilotażu, ale lubię wyzwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witaj na forum coś co zawsze mi się podobało, ale nigdy tego nie miałem (takie niespełnione marzenie )Dokładnie tak jak ja Jeszcze dwie techniczne uwagi: - pole Skąd może po prostu uzupełnić słowem "Warszawa" ? - miło by było gdybyś w podpisie wstawił swoje imię Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.