scandy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czesc, nazywam sie Kamil, pochodze z Białegostoku. Modelarstwem zajmuje sie od 3 klasy s.p. Mam 22lata i w tym sporcie ograniczyłem sie głównie do wielu rodzajów stałopłatów - heli odpadają. Pozdrawiam i chce dolaczyc do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skydiver Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czesc "ś ,ć" sie "ę" pochodze "ę" zajmuje "ę" 3 klasy3-ej klasy s.p. "Szk.Podst. (jeżeli miałoby być to napisane jako skrót) 22lata22 (spacja) lata ograniczyłem sie głównie do wielu się oraz jak mozna ograniczyć się głównie do wielu?? :shock: chce chcę dolaczyc dołączyć Może zainstaluj nakładkę na przeglądarkę której używasz bo aż w oczy kłuje. a tak poza tym :jupi: WITAMY :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 aha spec od pisowni się znalazł (megaherc) Witamy na forum PS. kolego Scandy staraj pisać się po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 aha spec od pisowni się znalazł (megaherc) mega (gr. megas; wielki) czyli 1 000 000 = 10 do 6-ej potęgi czyli milion natomiast 10000Hz to jest zaledwie :oops: 10 kilo Herców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.