ECO400 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No właśnie... jak to ustawić, czy w ogóle się da :?: chodzi mi o awarię np. odpadnie ster kierunku, albo zawiedzie jedna z goleni podwozia przy wysuwaniu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 chyba się nie da. Ale po co ci awaria? Chcesz się nauczyć lądowania z jednym skrzydłem w wypadku jego urwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czyżby program na Discowery tak Dawida zainspirował? Było dzisiaj o lądowaniu z jednym skrzydłem urwanym... Jeśli dobrze widziałem tam był użyty któryś G.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czyżby program na Discowery tak Dawida zainspirował? :mrgreen: Widziałem już kiedyś ten wyczyn ale teraz oglądnąłem go jeszcze raz i myślałem że można by spróbować Na Discovery użyli albo G4 albo G4,5 już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 ale to i tak to przebija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.