ECO400 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 No właśnie... jak to ustawić, czy w ogóle się da :?: chodzi mi o awarię np. odpadnie ster kierunku, albo zawiedzie jedna z goleni podwozia przy wysuwaniu. Pozdrawiam.
d.z.i.q Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 chyba się nie da. Ale po co ci awaria? Chcesz się nauczyć lądowania z jednym skrzydłem w wypadku jego urwania?
Osa Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czyżby program na Discowery tak Dawida zainspirował? Było dzisiaj o lądowaniu z jednym skrzydłem urwanym... Jeśli dobrze widziałem tam był użyty któryś G....
ECO400 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czyżby program na Discowery tak Dawida zainspirował? :mrgreen: Widziałem już kiedyś ten wyczyn ale teraz oglądnąłem go jeszcze raz i myślałem że można by spróbować Na Discovery użyli albo G4 albo G4,5 już nie pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.