Darek05 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam serdecznie!!! Na imię mam Darek, wiek 42 lata, mieszkam w Wodzisławiu Śl. modelarstwem zainteresowałem się w latach, kiedy uczęszczałem jeszcze do szkoły podstawowej, budowałem, lub składałem w tym czasie modele kartonowe z Małego Modelarza, później była duuuuuża przerwa, modelarstwem na nowo zainteresowałem się w 2007 roku, w tedy też rozpocząłem budować model redukcyjny Kutra torpedowego klasy DARK, który do dnia dzisiejszego powoli składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miło mi powitać Cię na forum :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Miło mi powitać Cię na forum :!: I mi również miło powitać.... Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.