Maciej1996 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam mam problem bo zgubiłem ten kabel do programowania hobbyking 6 ch i nie mogę zmienić paru ustawień lecz czy dało by radę zaprogramować go kablem od symulatora. Mam przy sobie (pożyczyłem od kumpla) kabel od lamy v.4 i nie wykrywa jako port com tylko ja ko ineterfejs i ehh.. nie wiem co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :rotfl: :rotfl: Ty myslisz ze kabel to kawalek druta :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Musisz kupić kabel HK (od tej aparatury) bo inny nie będzie działał, albo poszukaj starego kabla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 patrz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Heh dobra no faktycznie to nie drut ale myślalem że te 2 mają działanie podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 aha no to wiem wiecej transmisja pewnie po Tx Rx czyli mozna dorobic na jakims USB > UART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.