Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 mam prawdopodobnie ten regulator ale nie mam instrukcji programowania . Moze ktos posiada ? http://www.emodel.pl/keda-regulator-12a-p-62.html . idealnie w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam ten regulator, ale także nie posiadam tej instrukcji. W sklepie emodel w Rzeszowie podobno mają, może jutro tam będe to się popytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A może pamiętasz jak się programuje ? Czy nie programowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wie pan, podłączyłem wszystko, trochę popipczał, ruszyłem dzwignią w nadajniku - silnik chodzi. Prawidłowo mi odcina zasilanie pod koniec pakietu, więc latam na nie zaprogramowanym. A u pana co się dzieje jak pan wszystko podłączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Źle ma ustawiony timing bo silnik nie startuje równo i odcina prawie załadowanego lipolka 2 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Marek, popraw tytuł, będzie więcej trafnych odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Źle ma ustawiony timing bo silnik nie startuje równo i odcina prawie załadowanego lipolka 2 S Wszystkie te regle maja fabrycznie ustawione na napiecie 3S wiec przy 2S napewno odetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Proszę bardzo: :wink: http://www.emodel.pl/download/KEDA_ESC_Manual2006.pdf - instrukcja programowania Kedy (angielski) http://www.emodel.pl/download/Regulator_Dynam_instrukcja.pdf - instrukcja programowania Dynam - ale w emodel dowiedziałem się że to ta sama co do Kedy - po polsku Chociaz nie pisze tam nic o 12A reglerze, to i tak zadziała to programowanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ale nie pisze czy wybór napiecia odcieca jest automatyczny czy nie. I jak sie programuje rodzaj zasilania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ale nie pisze czy wybór napiecia odcieca jest automatyczny czy nie Uwagi końcowe, trzecia kropka. Przykro mi, innej instrukcji nie znalazłem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tak doczytałem , widac jest automatyczny , Zrobiłem programowanie i ok tak jak w instrukcji . Nadal tylko problem jest z płynnym startem ale to może byc problem silnika . Bede testował dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.