WKrolik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Od dzisiaj będę Was zanudzał pytaniami, bo ponad 10 lat przerwy sprawiło, że wypadłem z obiegu. Widzę, że wiele się zmieniło od czasów MK-17 i KMD. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą nadrobię zaległości. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WKrolik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Urodził mi się temat ale jakoś pisać nie mogę. Da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A regulamin czytał? W ciągu 24 godzin uzyskasz dostęp do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WKrolik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czytał i napisane "do 24h". Jako, że moderator wykazał zainteresowanie to chciałem skorzystać z okazji ( z nadzieją w duchu, że można już zapychać forum ) Czekam spokojnie w takim razie. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie każdy moderator posiada możliwość dodania użytkownika do grupy z uprawnieniami. Już nic w tym temacie nie piszmy, jeśli zostaniesz dodany do grupy z uprawnieniami do reszty forum, ktoś zamknie ten temat i napisze w nim odpowiedź Pozdrawiam! Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czekam spokojnie w takim razie. Już... Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.