pavlo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, Mam kilkuletnią przerwę w modelowaniu RC. Przesiadłem się na paralotnie i czasu zabrakło na modele. Dzieci podrosły i napierają na to by tata dalej modelował, bo bardzo lubiły w tym uczestniczyć Modelarnia moja dobrze wyposażona w narzędzia, kilka modeli czeka na dokończenie. Są to jednak bardziej wymagające pod względem pilotażu egzemplarze. Mam cały osprzęt RC, kilka silników. Szukam więc trenerka RC by odnowić nawyki. Ma to być raczej większy model coś z serii 60-ek. Zanim zacznę pytać, pobuszuję wpierw na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czołem! Jeszcze tylko napisz jak masz na imię, i pełnia szczęścia Witaj na forum! Jak poszukasz to znajdziesz tu górę rzeczy, tych przydatnych, i tych mniej przydatnych też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 W polu imię wpisałem Paweł,ale nie wyświetliło się w moich danych. Może teraz w tym poście się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeśli chcesz aby pod Twoimi postami wyświetlało się imię powinieneś umieścić je w podpisie ale jeśli chcesz. W każdym razie witam w gronie użytkowników forum. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.