Grześ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Szanowni koledzy. Ktoś z was zostawił kurtkę na kolacji.Jest do odebrania . Jeżeli znajdzie się właściciel to mu ją odeślemy pocztą. A tu fajne foto http://www.heli-team.pl/forum/viewtopic.php?f=64&t=423 Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam, w imieniu modelarzy z Tarnowa chciałbym podziekowac organizatorom za gościne,i za ogrom pracy włożonej w przygotowanie tej imprezy. Janusz Olszówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Podłączam się do podziękowań Pana Olszówki z Tarnowa. Dziekuję za tą imprezę. Byłem w Nowym Targu drugi raz i to z żoną. Bardzo ją wciągnęło modelarstwo lotnicze i mam nakaz w przyszłym roku wziąć udział już nie tylko jako "gap". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Taką ulewę przeżyliśmy na naszym pikniku zobacz,20 minut deszczu: A tu po ulewie V Podchalański Modelarski AIR SHOW napewno zostanie w pamięci wielu ,a ci co zrezygnowali z obecnioości w Nowym Targu niech żałują takiej przygody . Dwa flmiki z Nowego Targu. http://www.youtube.com/watch?v=0w312zHminU&NR=1 Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 NT jest rewelacyjna impreza, bylem juz 3 raz i mam nadzieje ze w przyszlym roku uda mi sie rowniez zawitac. Fotek nie mam, nagralem za to jakies filmiki, laduja sie na tubke. Wiecej rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jeszcze dwa filmy. Yaczek 2.6m od Carf oraz Tiger Moth z Krasnika A wieczorkiem z Darusiem zrobilismy sobie male afterparty przed hostelem Polecam soudntrack: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Fajne filmy. Gratuluje umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.