xsara2008 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cześc i czołem. Buduję ciężarówkę skala 1:24 (typowy sklejak ze sklepu) ale chcę ją wyposażyc w diody oraz napęd RC :twisted: i tu zaczyna się zabawa!!! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzień dobry, lub też dobry wieczór. Czy na imię masz TRUCK? Zobacz jak wyglądają inne tematy w tym dziale i w miarę możliwości popraw swój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsara2008 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Myślę że teraz jest już ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cześć Daniel. Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.