swistak86 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam! Zakupiłem minimag-a oraz 4 serwa TP SG-51R. I teraz mam problem bo gdy połączyłem serwa przez bowdeny ze sterami to nie ważne jak ruszę drążkiem o serwo brzydko i głośno buczy(czasem nawet w neutrum). Podczas gdy odłączę ster od bowdenu to ładnie wszystko chodzi. Mam takie wrażenie że te serwa nie ogarniają sterów od minimaga xD Takie buczenie jest normalne czy powinienem coś zmienić? pozdrawiam, WoJtAk* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Brzmi to jakby coś stawiało im spory opór. Czy popychacz chodzi luźno? Nie blokuje się nigdzie? 5g serwa mogą być za słabe do MM. Było wziąć Sg90 lub SG91. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak86 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 popychacz chodzi w miarę luźno bo bez sterów nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Te serwa tak mają. Mi się trafili 4 sztuki SG 51 i SG 91R które buczały w neutrum. To jest coś z potencjometrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak86 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 dzięki za pomoc na lotkach chodzą w miarę, a na stery moze jakies dokupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak86 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 w związku z tym że wygrzebałem troche kasy to się jeszcze upewnie przed zakupem. Serwa Tower Pro SG-91R BLACK 1/2 METAL będą dobre do minimaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Będą dobre. Są o 2g cięższe od zwykłych, ale tryby masz metalowe w połowie i się tak nie posypią. Odpowiedź na pytanie: Tak będą dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.