AndyW Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Po kilku wyjazdach na lotnisko, zaczynam zastanawiać się nad jakimś wyjściem z ciągłej zabawy z wpinaniem wtyków serw do odbiornika w modelu elektro-szybowca. Ze skrzydła wychodzą 4 kable (2-lotki, 2-klapy). Czy można zastosować jakieś ‘uniwersalne’ gniazdo, „co by zabawę z kabelkami zakończyć”. Czy raczej pozostać przy obecnym rozwiązaniu czyli… 4 kable (2-lotki, 2-klapy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 tu są zdania mocno podzielone które stosować takie rozwiązanie mocno ułatwia życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ja stosuje wtyki MPX po sztuce na każda polówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ja stosuje wtyki MPX po sztuce na każda polówkę Zastosuję ta jak Ty. Jeżeli dobrze rozumiem, to pewna kwestia bezpieczeństwa. Jeżeli jedna połówka -puści-, to zawsze druga zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie bezpieczeństwo tylko po prostu inaczej się nie da Jak masz płat dzielony na 2 połówki to do transportu musisz i płaty mieć osobno W moim ELIXIRze będe miał uszy na MPX a z centro płata będzie wychodzić już tylko jedna wtyczka MPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 to jest dobry pomysl, ja sobie tak zrobie lotki, na jednej wtyczce i przedłuzacze wpiete w odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 W moim ELIXIRze będe miał uszy na MPX a z centro płata będzie wychodzić już tylko jedna wtyczka MPX Właśnie wczoraj dostałem Thermic Dream ( na pierwsze oko to super, ale zobaczymy ja to wygląda podczas składania ). Opiszę go w innym temacie. Czy możesz opisać bliżej o co chodzi z tym MPX, przyda się to mnie i pewnie wielu innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Czy możesz opisać bliżej o co chodzi z tym MPX, Pewnie że mogę http://nastik.pl/zlacze-gniazdo-p-925.html http://nastik.pl/zlacze-wtyczka-p-924.html Jeszce jakeiś pytania ?? Wtyk 6pinów czyli można 4 serwa pwiąć w nią, a odwrotnie nie da się wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.