konradbo Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Jestem zestresowany bo nie obejżałem 1000 postów ale zobaczyłem dziś bardzo ładną koleżankę z dawnych czasów i nie żałuje panie Rohu mam rację ? aha ale jej córka jest jeszcze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Heja!!! O co chodzi? :shock: Juz 2gi taki dziwny temat czytam (tego samego autora) :shock: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ktos se jaja robi zwykła prowokacja podobnie było z panem satanistom :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Konrad i czym Ty się przejmujesz ,a dziś masz nieobecność na lotnisku !!! Maciuś, Ty z kolei pisałeś naprawdę dziwne posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.