El-Diablo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 krzywą skoku - pitch curv - najlepiej z kątomierzem na łopatach. W normalu nie możesz mieć zera (0) - ustaw jakieś -4(inaczej będą problemy z wylądowaniem) 6, 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzięki zrobiłem taką krzywą PIT 50-50-62.5-75-87.5-100-100 (podpowiedzieli na epheli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 heli ustawiony pozostało torowanie łopat i robię test Kąty w trybie normal -1 0 +9 w idle -9 0 +9 czyli ideał no tak nie tak prędko czekam za zamówiony odbiornik Corona 8ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 witam, dawno tutaj nie pisałem gdyż czekałem na nowe Żyrko HK401B. Aktulanie setup jest taki rama, silnik, regulator, mechanizmy oryginalne z belta wymieniłem serwa na TP SG90 żyro na HK401B odb. Corona 8ch. dodatkowo zmieniłem mocowanie pakietu na tym standartowym za chiny nie mogłem wyważyć tego heli. dziś planuje oblot, jedynie co mnie przeraża to temp. na zewątrz ok. -15*C tak to się teraz prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Napisz jak żyro się sprawuje, mam to poprzednie (wcześniejszą wersję), ale jestem ciekaw opinii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.