modelarz.prw Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 siema, jestem nowy, lubie modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Siema , jestem stary .Lubię modelarstwo To się przedstawiłeś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Siema, a ja jestem troszkę starszy niż slawekmod i nie uwierzysz ale też lubię modelarstwo. Jest nas tu kilku którzy też lubią modelarstwo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Może koledzo bardziej chodzi o promocję konkurencyjnego forum modelarskiego :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 modelarz.prw, wysłałem Ci PW bo jest problem z udostępnieniem Ci pisania na całym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Może koledzo bardziej chodzi o promocję konkurencyjnego forum modelarskiego :rotfl: wątpliwe gdyż na stronie "reklamowanej" w podpisie kolegi jest: "Nasi użytkownicy napisali 0 wiadomości Mamy 1 zarejestrowanego użytkownika Ostatnio zarejestrował się administrator" więc konkurencja że hoo hoo.... :shock: :crazy: edit// "Najwięcej użytkowników 1 było obecnych Sro Gru 30, 2009 19:01" więc powitanie napisane 10 minut po założeniu WŁASNEGO forum ....hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiks1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witaj Dominiku- załóż własny temat w tym dziale (względy techniczne) i napisz coś więcej o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.