Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 szukam kogoś prywatnie lub jakiejs firmy która wytłoczy z pleksi kabine do DIMONY -mam zrobione kopyto z laminatu mocne -prosze o jakies namiary lub propozycje bardzo mi zależy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sam nie możesz :?: :?: jak masz kopyto to weź butelkę plastikową i wytij z niej taki kawałek żeby był większy niż kopyto potem ogrzej pet(ten skrawek) opalarką i delkatny zabieg odcinania nadmiaru i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 hm.......ale to jest kabina do DIMONY o roz. 3600 no jest D U Z A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 no to możesz wziąć butelkę 5L po wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 i w taką butle nie" wlezie " moje kopyto i raczej te butle mają kiepskiej jakości przezroczystość -do makiet sie nie nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tylko Vivak pozostaje a kopyto musi być wypolerowane żeby wyszło idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Może cienka pleksa dała by radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a Vivak -nie wim co - kopyto jest szkło po natrysku szpachlowym i szlif na mokro -napisz kto to jest Vivak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Płyty VIVAK produkowane są z tworzywa PETG (poliester z domieszką glikolu). Posiadają wyjątkowe możliwości termoformowania, pozostają przezroczyste podczas ogrzewania. Płyty te nie zawierają halogenków i kadmu. Spalają się w sposób całkowity. Zalety płyt VIVAK: * łatwość obróbki mechanicznej i termicznej (nie wymagają suszenia przed termoformowaniem) * * wysoka przejrzystość * dopuszczony do kontaktu z żywnością * łatwość pokrywania powierzchni metodą sitodruku * wysoka udarność * możliwość sterylizacji za pomocą ETO lub promieni gamma * trudnozapalność kupić możesz tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 robiłem kiedyś sposobem domowym tzn. w piekarniku kuchni gazowej z pleksi 1mm jednak kabina do DIMONY nie wejdzie do piekarnika kuchenki i tu jest mój cały problem ,wiec szukam kogos kto mi takie cudo wykona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mogę wyformować - max pole pow. to 250x400mm wysuw do góry 200mm. Ale dopiero po 15 stycznia - jak dobrze pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 NO I TO CHCIAŁEM USŁYSZEĆ !!!!!!!!!!!!! , podaj na PW nr tel. zadzwonie po nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 wszystko jest w mojej stopce (link do strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 ok mam zapisane -pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.