adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Cześć Nazywam się Adrian, jestem z Wrocławia, mam 15 lat, jestem początkującym modelarzem. Na tyle początkującym, że zbudowałem 2 szybowce: F1H i F3J/M (tym 2-gim zająłem 1-sze miejsce :jupi: w zawodach Aeroklubu Wrocławskiego). Chodzę na modelarnię przy ulicy Ścinawskiej (klub Promyk - może ktoś zna) fdo pana J. Benedikta (też mże ktoś zna). To chyba wszystko, co mogłem o sobie napisać na powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Kiedyś zainteresowałem się combatami esa, lecz ostatnio znalazłem depronowego Antka AN-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.