Hell Boy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam Was wszystkich ! :jupi: Przy okazji dnia dzisiejszego życzę Wam samych sukcesów i odrobinę szczęścia, aby te sukcesy mogły się zrealizować i przełożyć na kolejne. Mam na imię Michał. Mam 27 lat. Mieszkam we Włocławku. Od 13-ego roku życia związany jestem z lotnictwem. Pilot samolotowy, szybowcowy, paralotniowy (bardzo stare dzieje). Postanowiłem spróbować swoich możliwości w heli. Chcę złożyć t-rex 450 pro, ale o tym może już we właściwym dziale. Pozdrawiam, Michał EDITED by Paweł R: czy tak nie wygląda lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 My również witamy na forum i w 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.