konrad 29 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam wszystkich w 2010 Starając sie wywiazac z założen które sobie założyłem budować mniejsze modele bo te duże są kłopotliwe w transporcie i lotnisko nie najblizej (30 km) stworzyłem taki oto samolocik [/img] [/img] roz. 90 cm dłu.83cm waga 850 do lotu silnik to magnum 0.15 Wczoraj odbył sie oblot wymagał tylko małego trymu na lotkach,drugi lot zakończył się mniej szczęśliwie bo na niskiej wysokości wiatr go przyziemił,na szczęście poszło tylko śmiglo. Wczoraj latałem na 8*4 ale chce teraz załozyć 9*4 myśle ze da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie no, niezły model. Jak lata? Można nim trochę poakrobacić ?? Fajna folia na masce. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zwracaj uwagę na to jak wstawiasz zdjęcia, i może je trochę zmniejsz? 1 MB transferu żeby obejrzeć fotkę to trochę dużo, a na fotce 3000x2000 px widać tyle samo co na zdjęciu 1000 x 667 px, a to drugie waży 150 kb a nie 1 MB. Napisałem Ci PW w tej sprawie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tytuł :!: :!: :?: Co to jest "mały czarny" ? -kret, koń czy może kot? Litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Temat zamykam do czasu, aż autor zechce poprawić tytuł wątku na coś więcej mówiącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.