HAL Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu śledzę niektóre wątki forum, wczoraj postanowiłem się zapisać, by móc nie tylko czytać, ale i pytać Wiadomo, kto pyta, wielbłądzi Dzięki Waszym doświadczeniom, pierwszy zakupiony i posklejany model - Easy Glider Pro - lata jak marzenie :mrgreen: . Na razie mam za sobą dopiero kilka wylatanych pakietów, ale na wiosnę zamierzam poprawić stan rzeczy. Tymczasem będę jeszcze drążył temat ubezpieczenia OC dla modelarzy latających - chciałbym ze spokojniejszym sumieniem wypuszczać w powietrze mój kilogram radości 8) Z tego co przeczytałem tutaj, w ubezpieczaniu przoduje Allianz, Hestia długo nic i bliżej nieopisane ubezpieczenia przez niemieckie kluby modelarskie. Do zobaczenia na forum i lotnisku w Gliwicach! Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witaj na forum! Fajnie że masz już jakieś doświadczenie - baza wiedzy rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.