LeszekSz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam wszytkich. Jestem modelarzem z Krakowa. Modelarstwem zajmuję się od 30 lat ( z przerwą 15-letnią). Buduję i latam głównie samolotami z napędem spalinowym 1,8m, 2,2m(silniki żarowe i benzynowe). W górach latam szybowcami z napędem elektrycznym. Działam również w strukturach Aeroklubu Polskiego i Krakowskiego. Zawodowo jestem elektronikiem. Buduję między innymi elektronikę dla modelarstwa. Myślę, że czasami mogę być pomocny. Leszek Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jeżeli mówisz, że możesz być pomocny, to witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlJan Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 W itam ,jestem ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 LeszekSz, Witam Cię serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.