Majdan13 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam! Mam na imię Piotr i modelarstwem interesuje się od kilku lat. Jak na razie z modeli zdalnie sterowanych posiadam MK 34 SAU własnej roboty. Latam na Mx-16s. Mam nadzieję, że znajdziemy wspólny język i będzie nam się dobrze rozmawiało. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 JES JES JES :!: :!: :!: Jednak nie jestem sam Wreszcie ktoś na forum, kto mieszka w lubuskim blisko mnie Witaj P.S - uzupełnij profil (wiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan13 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wpisałem swój wiek (14), ale nie wiem czemu nie wyświetla się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Może masz w profilu - nie pokazuj, albo coś takiego... ale i tak się cieszę xD Dotąd byliśmy z moim tatą sami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A datę urodzenia podałeś? Może tylko pole wiek wypełniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan13 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dokładnie tak, teraz powinno być wszystko ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.