Smekus Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wtam wszystkich serdecznie, mam na imie Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Troszkę mało o sobie napisałeś. Zobacz inne tematy w tym dziale i wyedytuj swojego pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smekus Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wiec jak pisałem wyżej jestem Paweł, modelami rc bawię się od 7 roku życia aktualnie buduje AN-2 i chciał bym opublikować postępy przy budowie Antka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No! To witaj na forum i czekaj, aż moderator Osa doda Cię do grupy użytkowników z uprawnieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.