Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam! Czy macie jakieś sposoby usuwania CA z ubrań (np. jeansu)? Dzisiaj przypadkiem oblałem spodnie CA, (zaznaczam że nie przy pracy modelarskiej, tubka była pęknięta i się wylało...), i teraz mam wielki problem, bo jak mama zobaczy to będzie jazda :evil: Proszę o pomoc! PS. Próbowałem aceton i pumex ale nie daje rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Debonder usunie takie plamy;) niczym innym raczej tego nie zmyjesz, a jeszcze możesz sobie spodnie połamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A gdzie to można dostać? Sklepy z art. przemysłowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Szukaj w sklepach modelarskich, powinni mieć, szczególnie sklepy z modelami i akcesoriami do modeli plastikowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 WWW.modelarski.com w tym sklepie widziałem rozklejacz do CA być może to pomoże CA kupuj tylko w moderarskim sklepie i dozuj go przez igłę lakarską np do rzadkiego igła 0.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.