Karolxvx96 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestem młodym modelarzem i mam kilka pytań odnośnie modelów.Wcześniej już interesowałem się modelami ale tylko papierowymi i drewnianymi.Proszę o dodanie mnie do użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Prosze o dodanie mnie do urzytkowników Ale najpierw poprawisz swojego posta powitalnego pod względem poprawnej pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolxvx96 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Juz poprawiłem to przyjmiesz mnie do użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To jakiś żart? Jesteś pewny, że poprawiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Osa musisz mu zaznaczyć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolxvx96 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 słuchaj nie chce mi sie pisac tak starannie i zgonie z ę i ą ale jeżeli będzie trzeba to będe pisał to jak przyjmiesz mnie do forum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie chce mi sie pisac tak starannie i zgonie z ę i ą i tu jest twój problem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Brawo!! Jak tak dalej nie będzie Ci się "chciało", szybciutko pójdziesz na urlop. A jeszcze nie zacząłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.