qba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Potrzebuję Waszej pomocy w głosowaniu na kota. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3437 Głosujcie na rude kocisko - Ryio (fota jak stoi na oknie) - Kot siostry znajomego - Rysio ;] http://www.tvnwarszawa.pl/1637061,warszawa_dostala_kota,bawsie.html z góry dziękuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 co to za głosowanie ? ;C głos jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 masz mój głos;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 wygrywa ten kot za spamuje więcej for i portali ;] proste! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Poszło na to rude fałszywe coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Głos poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Glos oddany ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Admin każe, user robi xD Głos poszedł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja też oddałem głos. Fajny kotecek. Ja mam Persa egzotyka, trikolor, krótkowłosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 też oddałem głos. Bardzo fajny kotek ten rudy Ryio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 to Rysio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 pózniej wlącze programik i da jakies 100 głosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma jak to uczciwa konkurencja xD Podejrzewam, że jedno IP=jeden głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Głosik poszedł. Uważaj, Paskudek ma blisko 40 głosów więcej. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Cimek, A masz gdzieś program do zmiany IP. Gdzieś taki widziałem ale w tedy nie był mi potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co mi tam - również poszedł głosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Poszedł głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Głos poszedł. A co jest wygraną ?? Pewnie dożywotni zapas karmy? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Od mnie też głosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.