Krecik13 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 no to ja też oddam głos jak wszyscy to wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 DAWAC DAWAC te punkty - rudziutki naprawde slodko wyglada wystarczy tylko kliknac tam na kota i tyle - zadnego logowania sie ani nic - smialo http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Edi lepszy ale głos i tak poszedł na rudzielca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_b_ Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Poszedł jeden głos.... Wyśle jeszcze jeden z komputera szkolnego... a kolejny z komputera siostry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 No i ode mnie poszedł jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Też się dorzuciłem +1 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 DAWAC DAWAC te punkty - rudziutki naprawde slodko wyglada Nie tylko kot :mrgreen: +1 od BRL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Mamy tylko 38 punktow straty - pelna mobilizacja chlopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Trzeba by zaspamować w SB, postraszyć "prezentami" w postaci krawata, i kotek skoczy w góre :roll: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 i ode mnie 1 chłopaki tylko 55 głosów w plecy wygramy to ! dla zachęty zdradzę rąbek tajemnicy przewidywane są darmowe cukierki od admina dla każdego głosującego :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 qpa, Jeżeli pozwolisz to mogę się ogłosić na innym forum, żeby głosowali na tego kotka; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ryio ma szansę na nr 1, więc ode mnie też punkcik. Panowie damy radę, sam mam też niezłą gromadkę takich "potworków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Od mojej żony z jej laptopa +1 (kot jest super) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 39 punktow nam brakuje - sprezac sie chlopaki Podaje link dla wygody http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3437 RYIO - zaznacz - kliknij glosuj i ciesz sie z kota robiacego kariere Jak kot dojdzie do wladzy to zawsze bedziesz mogl powiedziec - ze to DZIEKI TOBIE !!! http://www.tvnwarszawa.pl/1637061,warszawa_dostala_kota,bawsie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zapytam się nauczyciela informatyki o IP. I jak jest inny na każdym kompie to zagłosuje 15 razy. A jak nie to 1 PS.Jaka jest nagroda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bartosz , kotek dostanie pobyt w salonie SPA i na rok jedzenia KitiKat'a a tak na serio, to postaram się jutro iść do znajomych którzy mają Kafe'jkę musi kotek wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 poleciał punkcik, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.