Gość kotecek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 jak podłączyć pakiet w SANwie RG(VG)6000 mamy nieoryginalny koszyk z inną wtyczka niz w sanwie, mamy z tym problem bo podobno możemy sobie złym podłączeniem spalic nadajnik gniazdo jest dla typowej dla sanwy wtyczki na 3-y kabelki, a nasza wtyczka jest pytanie brzmi, czy czerwony kabel z czego jeden jest pusty, no to pytamy czy czyli plus ma byc w środku, czy od boku ( ,o,o) siedzimy na modelarni i boimy się uruchomić ten nasz nadajnik, prosimy o pilną pomoc
Adam B Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Plus w środku a czarny na zewnątrz EDIT:
Gość kotecek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 no i nie działa, a koszyk jest ok, bo własnie podłączyłem go do jego własnego nadajnika i ten działa bez problemu a nasza sanwa w środę na oryginalnym pakiecie Jarka pejar działa bez problemu co sie może dziać ???
robroy67 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Właśnie do mojej patrzałem i jest tak
Gość kotecek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czyli czerwony na bok czy czerwony do środka ? powiekszyłem zdjęcie i widzę, że czerwony jet na boku a czarny w środku no i tak podłączyłem i jest ok. juz działa, na szczęście się nic nie spaliło
Adam B Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 oooo przepraszam pomyliłem się. :oops: :oops: :oops: :oops: Bo w w serwie dodatni jest w środki i mi się pomyliło. I jeszcze raz przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.