barton3 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 widziałem to wszystko, ale nie ma tam rozwiązania mojego problemu :/ lipa, przeinstaluje może system ? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam Wszystko napisane od A do Z w TYM linku Ale niestety nie ma tam opisanego twojego problemu z instalacją. Ja swój kabel mini jack mono-mini jack mono kupiłem w sklepie, gdzie naprawiają telewizory itp. Mam nadzieję, że link pomoże i wszystko będzie śmigać. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia. Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 widziałem to już :/ wygląda na to u mnie, że plik *.sys się nie zainstalował.. mimo iż jest w katalogu C:\windows\system32\drivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Może ma ustawiony atrybut na "tylko do odczytu" i ponowna instalacja nie nadpisuje tego pliku, usuń go ręcznie, jeżeli nie będzie się dało to zrób to z Total Commandera a potem zainstaluj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 żaden nie jest 'tylko do odczytu' może dopisze, że miałem ppjoy zainstalowany, działał, odinstalowałem go z panelu sterowania i zainstalowałem kolejny - nie działa już. ps. dzięki wielkie za starania i pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 po reinstalacji systemu wszystko dziala jak nalezy procz fms'a. Wybieram w nim - joystick, zasoby i nawet jesli paski chwile wychylaja sie zgodnie z ruchem drazkow, to po chwili zastygaja w bezruchu na zawsze w panelu mam kontroler ustawiony dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Odświeżę, jakby to kogoś interesowało może, bo rozwiązałem swoje wszystkie problemy. Działa mi już z symulatorami wszystkimi jakie mam. Musiałem w sterowniku wyciszyć dźwięki, żeby latać .. jak był głos to np. w clear view paski skakały jak szalone itd.. I stąd moje pytanie do tych, którzy kiedyś używali takiego kabla do symka. Da się latać z dźwiękiem ? mój sterownik/ program do ustawień dźwięku to realtek hd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie pisz postu pod postem.Latać z dźwiękiem się da , wystarczy wyciszyć dźwięk z kodera w SPP i nie będziesz musiał wyciszać wszystkiego. W każdym razie u manie tak działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 możesz mieć efekt takiego (pierdzenia dzięk zmienia sie jak ruszasz drążkami) to musisz chyba dać wycisz mikrofon ale nie pamiętam pisałem o wyciszeniu w 3 poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 pisałeś o wyciszeniu mikrofonu, a ja muszę wyciszyć dźwięk, który idzie z głośników (w sensie ten dźwięk, który model wydaje) żeby nie zakłócało się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.