Drako_27 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak najszybciej i najłatwiej zrobić maske do samolotu jedyne co posiadam to wyrzeźbione w gipsie kopytko (kształt maski) teraz pytanie ktora technika jest najłatwiejsza? Będę wdzięczny za linki do zdjęć. EDIT: Poprawiłem tytuł. Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tutaj jest wątek z tłoczeniem vacu. Bardzo dobry moim zdaniem. Edit: Duża ta maska ? To musi być ABS ? Może mógłbyś użyć butelki PET. W swoim Hurricanie obkurczyłem butelkę na kopycie z gipsu. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3444 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 maska do ULTIMATA firmy GREAT PLANE uszkodziłem ją i chciałem jakoś wyskrobać nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kolego, zmień z łaski swojej tytuł z "ABS do modelu" na np "Maska z ABS do modelu (ULTIMATA firmy GREAT PLANE) ", albo jakikolwiek inny tytuł wyrażający Twoje wątpliwości. Skrót ABS ma różne znaczenia, w modelarstwie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.