Irek350 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Forum obserwuje już od dłuższego czasu i w końcu przyszedł czas, aby przyłączyć się aktywnie do prowadzonych tu dyskusji 8) Z modelarstwem (głównie szkutniczym) jestem związany już ... łooo hooo hoo Ale jak większość ludzi - po dłuższej przerwie wracam do źródeł. Zaczynałem jak każdy w latach 80-tych od MM i prostych modeli drewnianych swobodnie pływających (bo na aparaturę RC trzeba było mieć pozwolenie od PIR-u, no i koszty :roll: ). Obecnie kończę składanie Bismarck-a z kolekcji Ha... coś tam 8) i mam zaczęty model RC polskiego ścigacza okrętów podwodnych w skali 1:25 robionego z Planów Modelarskich. Jako że znajomy targną się na kolekcje spit-a z DeAgostini :crazy: chcę mu pokazać jak to zrobić lepiej i taniej i też rozpocząłem budowę Spit-a w skali 1:10 i tu będę miał do was najwięcej pytań :? , bo w kierowaniu samolotami to jestem bardzo zielony :oops: To tyle tytułem wstępu , do zobaczenia w moich wątkach i nie tylko. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czołem Myślę że zanim polatasz tym Spitem to jeszcze troszkę potrwa Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.