maciejka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam. Jestem tu żeby nauczyć się czegoś o RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Może napisałbyś coś o sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sie chłopak rozpisał aż klawiatura mu się dymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 maciejka, zajrzyj do innych tematów w tym dziale i zobacz jak inni się powitali Poza tym to nie przejmuj się tymi typkami: - Cimek, - Kuba.K. Sami ledwo od ziemi odrośli a już by innych pouczali Powodzenia na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 strejla_u, A mnie jeszcze dziwi ten tytuł "Pechowiec" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A mnie jeszcze dziwi ten tytuł "Pechowiec"Bo co napisze powitanie na forum, to się czepiają... Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.