alibabebe Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 witam forumowiczow. w sumie zagladam z rok na forum, ale jako odbiornik i jednoczesnie uczen wiele sie z forum dowiedzialem a linki podane pozwolily dokonywac tanich i dobrych zakupow.(o ile mozna te hobby nazwac tanim 8) ) jestem posiadczem(szczesliwym) Graupner mc12 i juz 3 modeli. juz od poczatku wiem, modelarze to brac, ktora pomaga czesto bezinteresownie, co widze przy samych zakupach na allegro(od modelarzy) i sklepach (co juz mniej bezinteresowne ) to chyba na tyle.. pozdrawiam (jarek) Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jarku-czyżbyś tak nisko się cenił, że aż własne imię piszesz z małej litery :shock: :wink: . Najlepiej umieść swoje imię w podpisie- będzie sympatyczniej . W polu "skąd" w swoim profilu wpisz nazwę swojej miejscowości. A poza tym witamy kolejnego nieuleczalnie chorego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 w modelarstwie dosc nisko sie cenie. :shock: kiedys chodzilem do modelarni(za innych czasow) jednak takich mozliwosci nie bylo, juz nie mowiac o lataniu elektrykami jak teraz. ograniczenia byly do stateczkow i latawcow. no moze juz mam jakies osiagniecia 8) w wieku 12 lat mialem 2 miejsce w zawodach latawcow(organizowala kopalnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witamy wśród:... "pozytywnie zakręconych Strugaczy, Wycinaczy, Sklejaczy i Lataczy"... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.